Kehonhuolto jumissa
Ajanvaraus
Ostoskori on tyhjä.


Hemmotteluhoidot


Hemmotteluhoidot ovat sinulle, joka kaipaat rentoutumista ja rauhoittumista kiireisen arjen keskelle, siis omaa laatuaikaa.

Tuntuuko sinusta, että olet hemmottelun tarpeessa? Hemmotteluhoidot tehdään hiljaisuudessa tai rentoutusmusiikkia kuunnellen. Nyt on lupa sulkea silmät ja nauttia! Hemmotteluhoito on loistava lahjaidea!


RENTOUTUSHIERONTA

Klassinen kokovartalohieronta, vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua.
Hoito sopii kaikille rentoutusta kaipaaville.
Hieronnan jälkeen on tärkeää juoda paljon nestettä jotta kuona-aineet pääsevät ulos kehosta, eivätkä aiheuta päänsärkyä. Myös lihaset olisi hyvä pitää lämpimänä ja välttää rasittavaa liikuntaa päivän ajan.
Kesto noin. 60min. /40AROMATERAPIA

Aromaterapia on yksi suosituimmista täydentävistä hoitomuodoista Euroopassa. Se on lempeä ja luonnollinen tapa terveyden tukemiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Aromaterapiassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia sekä kosketukseen perustuvien hoitomuotojen käyttöä asiakkaan hyvinvoinnin lisäämiseen.

Mitä aromaterapia on?

Aromaterapialla mm. poistetaan turvotusta ja lihasjännitystä, lievennetään kipuja, uudistetaan ihon solukkoa, hoidetaan unettomuutta ja stressiä.Yhä useammat hakeutuvat hemmotteluhoitoon vain rentoutuakseen työelämän kiireeltä.
Eteerisillä öljyillä on useita fyysisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia.
Öljyillä voidaan mm. vahvistaa immuniteettiä, vilkastuttaa imuneste- ja verenkiertoa sekä lievittää kipuja. Eteeriset öljyt laimennetaan määrättyinä pitoisuuksina kylmäpuristettuun kasviöljyyn iholle käytettäessä.
Aromaterapiassa keho käsitellään päästä varpaisiin. Hoidossa käytetään kevyitä hieronta- ja sivelyliikkeitä, paineluja ja taputteluja. Jalkapohjiin tehdään pienimuotoinen vyöhyketerapia. Lopuksi kasvoille asiakkaan halutessa kasvonaamio.

Kesto noin. 90min. /50€Hemmottelu tuotteet öljyt


NUPPI KUNTOON

Sisältää niskan, pään, kaulan ja dekolteen hieronnan. Hieronta tehdään istualtaan samalla, kun jalat ovat rentouttavassa jalkakylvyssä, lopuksi jalkojen rasvaus.
Hemmotteluhoito, ei kovaa painallusta.
Erittäin rentouttava hoito, joka sopii kaikille ja kaikenikäisille (myös raskaana oleville). Rentouttaa niskan, pään ja kaulan lihaksia, sekä helpottaa myös stressiä. Saattaa vähentää myös päänsäryn ja migeenin oireita.
Kesto: n. 60min/45€

KUUMAKIVIHIERONTA

Rentouttava ja lämmittävä hieronta, jossa käytetään lämpimiä Hot Stone - kiviä. Kiviterapia rentouttaa lihaksia, elvyttää verenkiertoa, virkistää mieltä ja ennen kaikkea hemmottelee.
Hierontakivet sopivat sileytensä ja muotonsa puolesta täydellisesti kehon käsittelyyn. Suuren mineraalipitoisuuden vuoksi ne hoitavat ja ravitsevat ihoa. Miellyttävä lämpö tehostaa kehon rentoutta sekä saa aikaan raukean ja rauhallisen olon. Lämpimillä kivillä ja luonnonöljyllä toteutettava hoito tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.
Ylelliseltä tuntuva, kiireetön hieronta auttaa myös unettomuuteen ja eriasteisiin kipu- ja stressitiloihin. Etsitkö täyttä arjesta irtautumista? Haluatko hemmotella itseäsi kaikkien kiireiden jälkeen? Valitse hemmotteluhieronta. n. 50-60min/60€Hemmottelu


SUPERHEMMOTTELU

Sisältää hemmotteluhieronnan Hot Stone - kivillä, jalkakylvyn ja pään rentoutushoidon. Kaipaatko superhemmottelua? n. 120min./80€

"Hemmottele itsesi irti arjesta. Hemmottelupalvelumme ovat tarkoitettu sinulle, ihanaksi lahjaksi, omalle pienelle ryhmällenne. Hemmotteluhetkessä otetaan ajatukset pois murheista ja tekemättömistä töistä. Huolla itseäsi kokonaisvaltaisesti"