Kehonhuolto jumissa
Ajanvaraus
Ostoskori on tyhjä.Työkykyä ylläpitävä fysioterapia


Työ tuo ihmisen elämään sisältöä ja merkitystä, sosiaalisia kontakteja sekä on tärkeässä asemassa elämänlaadun paranemisessa. Ammatillinen kuntoutus / työkykyä ylläpitävä fysioterapia tarjoaa mahdollisuuksia kehittää itseään sekä henkisesti että  fyysisesti niin, että työ- ja toimintakyky paranee ja pysyminen työelämässä ennenaikaisen eläköitymisen sijaan mahdollistuu.


Fysioterapia ensimmäinen käynti

Kesto: 60min./ 50€


Fysioterapia käynti

Kesto: 45min./ 45€


Hieronnat


Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Hieronnassa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa hankaus, sively, taputus
ja täristys. Hieronnalla on monia myönteisiä vaikutuksia kehoon, mm. vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa.
Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneiden lihasten jännitystilojen laukaisuun ja niistä seuranneiden lihaskipujen hoitoon. Suomessa hierojat suorittavat virallisen näyttötutkinnon. Koulutetut Hierojat ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja heitä suomessa valvoo Valvira ja  aluehallintovirastot.

Kaikkiaan maailmassa on ainakin 150 erilaista hierontatekniikkaa, joita ovat muun muassa japanilainen shiatsu, thaimaalainen thai-hieronta ja klassinen ruotsalainen hieronta.

Hierontatilanne:

Hierontatilanteen tulisi olla mahdollisimman rauhallinen, jotta lihakset rentoutuvat. Kuuntelemme tiloissamme rentouttavaa taustamusiikkia.
Niska-hartia -/ selkä- / kehon yläosan hieronnassa riisutaan paita ja alaraajahieronnassa housut. Kokovartalohieronnassa asiakas on alusvaatteisillaan. Huom. Ethän aja esimerkiksi säärikarvoja hierontapäivänä tai hierontaa edeltävänä päivänä, koska hieronta saattaa ärsyttää lisää karvatuppia. Tule hierontaan omana itsenäsi sellaisena kuin olet!

Kaipaavatko lihaksesi rentoutumista? Valitse hieronta.

Hierojamme eivät hiero voimalla vaan taidolla, aina sinulle sopivalla voimakkuudella. Hieronnan ei kuulu sattua. Uskomus siitä, että mitä enemmän hieronta tuntuu, niin sen parempi, ei kulje käsi kädessä hoitotuloksen kanssa.


NISKA-HARTIA
Perinteinen niska-hartia - hieronta on ensiapu, joka vapauttaa jumissa olevaa niskaa ja kireitä hartialihaksia sekä lievittää päänsärkyä kuten pään jyskytystä.
Kesto: n. 25 - 35 min./25€

SELKÄHIERONTA
Koko selän ja niska-hartia - hieronta rentouttaa ja vetreyttää selkää.
Kesto: n.40-50min./35€

ALARAAJAT
Jalkojen hieronta tehdään kipeille jalkalihaksille, jotka ovat usein seurausta seisomatyöstä tai kovasta urheilusuorituksesta.
Kesto: n. 40 - 50 min./35€

PUOLIHIERONTA
Kehon yläosa: Selkä, niska, hartiat, kädet.
Kehon alaosa: alaselkä, jalat, pakarat.
Kesto: n. 60 min./45€

75min. HIERONTA
Ylävartalon/alavartalon käsittely, suosittelemme kun haluat erityishuomiota ongelma-alueisiin.
Kesto: n. 75min./50€

KOKOHIERONTA
Koko kehon vetreytys antaa hyvän olon päästä varpaisiin.
Kesto: n. 85 - 100 min./60€

2h KOKOHIERONTA
Koko kehon kahden tunnin kunnollinen käsittely päästä varpaisiin.
Kesto: n. 120min./70€

Hieronta venyttelyllä

Venyttely ei oikein ole se omin asia? Tiedän että pitäisi venytellä, mutta milloin ja miten? Venyttelyhetki touteutetaan hierontahoidon yhteydessä  varaamalla netistä palvelu HierontaVenyttelyllä. Kesto: n. 60 min./45€


RASKAUSAJAN JA SYNNYTYKSEN JÄLKEINEN HIERONTA

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille! Raskaushieronta auttaa naista rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvin voiva äiti. Raskaushieronnassa käytetään erikoistyynyjä, jotka on suunniteltu raskausajanhoitoihin. Tyynyjen avulla äiti saadaan tuettua rentouttaviin ja turvallisiin asentoihin hieronnan ajaksi. Käytämme hoidoissa myös luomuhierontaöljyä, joka ravitsee äidin ihoa.

Raskaushieronnan hyötyjä on monenlaisia. Se vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan tunneperäisten ja fyysisten muutosten edessä. Lisää verenkiertoa, jolloin sekä äidin että vauvan hapettuminen ja kuona-aineiden poisto tehostuu. Helpottaa hormonaalisten, hengityksen, ruuansulatuksen, virtsarakon ja muiden raskauden aikaisten fysiologisten muutosten tuomia ongelmia. Lisää lymfa- eli imunestekiertoa ja vähentää turvotusta. Helpottaa lihaskipuja ja lihaskramppeja. Vähentää esim. ischiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua. Auttaa kehittämään kehon hallintaa ja valmistamaan kehoa aktiiviseen synnytykseen. Auttaa vähentämään synnytyskipua. Nopeuttaa raskaudesta ja aktiivisesta- ja keisarinleikkaussynnytyksestä palautumista. Hieronnalla ei missään tapauksessa voida aikaansaada keskenmenoa. Eli on täysin turvallista hieroa jo raskauden alkuvaiheesta alkaen. Raskaushieronnassa on kaikki samat kontraindikaatiot eli esteet hieronnalle kuin normaalissa hieronnassakin. Lisäksi muita esteitä hieronnalle ovat verenvuoto vaginasta, lantion tai vatsan alueen kipu tai krampit, säännölliset supistukset ennen 37 raskausviikkoa sekä raskausmyrkytys. Synnytyksen jälkeen voi hieronnan aloittaa heti kun äiti haluaa. Riihimäen toimipisteeseen voi vauvan ottaa mukaan ja rattaatkin saa helposti sisälle. Hyvinkään toimipisteeseen vauva mukaan sovittaessa.

90 minuutin raskaushieronta pitää sisällään äidin rentouttavan kokovartalohieronnan päästä varpaisiin. Hinta 65€.

60 minuutin raskaushieronnassa keskitytään äidin haluamiin kehon osiin. Yleisimpiä ongelma-alueita ovat alaselkä, pakarat ja lantio alue. Hinta 50€.

LÄMPÖHOITO hieronnan lisäksi
Lämpöpakkaus tai kuumat kivet rentouttavat lihaksia ennen hierontaa. Suositellaan kylmille tai erittäin kireille lihaksille sekä alkurentoutukseen.
Kesto: n. 10 - 15 min./5€

KUIVAKUPPAUS hieronnan lisäksi
Kuivakuppaus tehostaa kehon nestekiertoa ja poistaa lihasjännityksiä. Kuivakuppaus saattaa kuulostaa pelottavalta mutta se on erittäin miellyttävä ja pehmeä hoitomuoto. Hoito ei aiheuta kipua eikä siinä vuodateta verta.
Kesto: n. 15 min./10€

KOTIKÄYNNIT ASIAKKAAN KOTONA
Hyvinkään, Riihimäen, Lopen, Nurmijärven ja Rajamäen alueilla.
Kotikäynnit laskutetaan erikseen sopimuksen mukaan,
kotikäynti kaupunkialueella +7e/osoite.

Katso myös kauneuspalvelumme

Hemmottelu-osiosta!"Kehonhuolto auttaa jumiutuneen lihaksiston parantamisessa. Hieronnan avulla saat lihasten kireydet pois sekä autamme vahvistamaan sekä ennaltaehkäisemään lihaksiston jumiutumista jatkossa ohjeistaen ja  jatkosuunnitelman tehden. Varaa aika tapaamiseen, niin hoidetaan lihaksesi kuntoon"  
Kehonhuolto


NeurosonicNeurosonic-rentoutusmenetelmä

Rentoutuminen on ensimmäinen askel hyvinvointiisi!


Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Laite sijaitsee Hyvinkään toimipisteessä.


Tiesitkö, että rentoutuneessa tilassa:
 - Kehosi toiminnot ovat tasapainoisempia

- Suorituskykysi ja keskittymisesi on paremmalla tasolla               
- Olosi on kokonaisvaltaisesti rauhallisempi
- Unen laatusi on syvempi ja palauttavampi

Rentoutumalla säännöllisesti ennaltaehkäiset stressiperäisten sairauksien puhkeamista ja

palaudut stressin oireista nopeammin. Neurosonic - hoitojen hinnat:                                                                                                                         
30min pituinen ohjelma  25€
40min pitkät ohjelmat 30€
Kolmen käynnin sarjahoitokortti 60e (kaikkiin ohjelmiin, voit myös vaihdella ohjelmia)

Hieronnan yhteydessä +10€ 20min,
Kasvohoidon yhteydessä +5€ 12min


Lue lisää neurosonicista:
http://www.neurosonic.fi/neurosonic/tapausselosteet/unihäiriöt-ja-stressi/