Jumissa2

Ajanvaraus

Kauneuspalveluitamme Hyvinkään toimipisteessäKAUNEUS

LÄMMITTÄVÄ, KOSTEUTTAVA PARAFIINIHOITO KÄSILLE JA JALOILLE
Lämmin parafiini hoitaa ja pehmittää ihoa. Auttaa hyvin kuivaan ja halkeilevaan ihoon. Se elvyttää verenkiertoa, helpottaa kipua, jäykkyyttä ja niveltulehdusta.
Käsille 20 eur / Toisen hoidon yhteydessä 15 eur
Jaloille 25 eur / Toisen hoidon yhteydessä 18 eur

JALKAHOITO
Tuhansia askelia päivässä, vielä sukkiin ja kenkiin peitettynä. Jalkojen iho vaatii erityistä huolenpitoa, kantavathan jalat koko kehomme painon.
Kesto n. 70-90 min. 45 eur (eläkeläiskortilla 40 eur)

Kynsien lakkaus tavallisella kynsilakalla 5 eur ja kestolakalla 38 eur

MP900425519


KÄSIHOITO
Käsien iho kuivuu helposti ja altistuu usein vedelle, pesuaineille, liuottimille ja muille kemikaaleille. Viima, ilman kosteuden ja lämpötilan muutokset sekä UV-säteily vaikuttavat ikäännyttävästi. Hoitoon kuuluu myös hieronta ja hoidon lopuksi voidaan tehdä kosteuttava, lämmittävä parafiinihoito tai kynsien lakkaus tavallisella kynsilakalla tai kestolakalla. Mikäli haluat parafiinihoidon, mainitse siitä varauksen yhteydessä.
Kesto n. 30 min 20 eur

Kynsien lakkaus tavallisella kynsilakalla 5 eur
Kynsien lakkaus kestolakalla 38 eur

Käsikylpy


HOITOPAKETTI
Käsi- ja jalkahoito, kesto n. 120 min 65 eur


OPI KESTOLAKKAUS
OPI GelColor on täysin uudenlainen menetelmä, jolla saadaan jopa viikkoja kestävä lakkaus upealla kiillolla. OPI kestolakkaus on hellävarainen ja suojaa samalla omaa luonnonkynttä. Kestolakkaus on ihanan helppo vaihtoehto juhlaan, lomalle ja arkeen. Lakkaus kestää n. 2-3 viikkoa. Lakkaus on heti kuiva eikä sitä tarvitse varoa laiton jälkeen. Hoito sisältää minimanikyyrin.
Kesto n. 45 min. 38 eur

Ranskalainen lakkaus 43 eur
Huolto (poisto + uusi) 43 eur

Jumi55


RIPSIEN PIDENNYS JA VOLYYMIRIPSET

11392963 836708583072667 3256264549147382988 n Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat - asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen.
Ripsien kasvuaika on n. 30-70 päivää, josta riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kuuteen viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.
Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, jolloin jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu ja näin saadaan eritellympi look. Ripsien tehtävä on suojata silmiä. Tämän vuoksi on tärkeää pitää ripsipidennykset puhtaana. Jos sinulla on silmätulehdus, emme hygieniasyistä voi tehdä sinulle ripsipidennyksiä. Raskaana oleville ja imettäville ei ole haittaa ripsistä, kuitenkin se on asiakkaan oma päätös.

Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei rasita omia ripsiä enempää kuin klassisetkaan, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Kuiduista tehdään viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsikuituja liimataan 2-6 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä.
Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kuin klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään. Yleisin huoltoväli 4-5 viikkoa, sillä "kolot" eivät tule tai näy niin helposti kuin klassisissa pidennyksissä.

Klassiset ripsienpidennykset, kesto n. 120 min 70 eur
Huolto 3-4 vk, kesto n. 60 min 50 eur
Volyymiripset, kesto n. 120 min 90 eur
Kulmien värjäys ja muotoilu pidennysten yhteydessä 10 eur
Lataa ripsien pidennyksen ja Volyymiripsien kotihoito- ja huoltoon valmistautumisohjeet pdf-muotoisena tästä linkistä.
16469016 1214684438568577 1796966669 n 16506842 1214684435235244 1086822312 n


KESTOVÄRJÄYKSET

RIPSET + KULMAT JA KULMIEN MUOTOILU
Kesto 30 min 20 eur
Hoidon yhteydessä 15 eur

RIPSIEN VÄRJÄYS
Kesto 20 min 10 eur

KULMIEN VÄRJÄYS JA NIIDEN MUOTOILU

Kesto 15 min 15 eur

IHON HEHKUTUS, BEAUTYLINE -KASVOHOITO

Kasvoja koettelevat niin ilmansaasteet, tuulet, tuiskut ja lämpötilanvaihtelut kuin kuiva konttori-ilma ja huonepöly. Tupakan ja muiden nautintoaineiden käyttö sekä ruokailutottumukset näkyvät iholla. Iho itse tuottaa talia, hikeä ja muita luonnollisia eritteitä. BeautyLine -kasvohoidossa valitaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaan sopivat hoitotuotteet.
Kesto n. 90 min 70 eur

HOITOPAKETTI
Kasvo- ja jalkahoito, kesto n. 150 min 95 eur

IHON PUHDISTUS

Mekaanisella puhdistuksella saadaan hoidettua ihoa jossa on paljon epäpuhtauksia. Mekaaninen puhdistus voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä.
Kesto n. 60 min 50 eur

MIKRONEULAUS

Mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.
Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ja couperosaihoa tasoittaen ihon väriä. Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos Sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön. Mikroneulausta ei voi tehdä mikäli iholla on aktiivinen tulehdus tai herpes. Raskausaikana ei suositella mikroneulausta.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat hoitosarjan myötä asteittain.

Miten usein?
Mikroneulaus tehdään yleisimmin 2-6 kerran sarjana 3-6 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.
Kesto n. 100 min

Kasvot 119 eur - Seuraava hoito (enintään 6 viikon kuluttua) 74 eur
Kasvot, kaula ja decoltee 159 eur - Seuraava hoito (enintään 6 viikon kuluttua) 114 eur Kasvot ja kaula 139 eur - Seuraava hoito (enintään 6 viikon kuluttua) 94 eur
Decoltee 99 eur - Seuraava hoito (enintään 6 viikon kuluttua) 54 eur
Lataa Mikroneulauksen jälkihoito-ohjeet pdf-muotoisena tästä linkistä.


RUISKURUSKETUS

Ruiskurusketus on turvallista käyttää, laadukasta sekä sisältää luonnonmukaisia ainesosia, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Se sisältää aktiivisena ainesosanaan DHA:ta, joka reagoi ihon aminohappojen kanssa, värjäämällä näin ihon pintakerroksen solut. DHA on luonnossa esiintyvä ainesosa, jota saadaan kasveista, kuten sokerijuurikkaista ja sokeriruo'osta. Rusketusaineissa on hienostunut tuoksu, eivätkä ne tuoksu epämiellyttävälle. Ruiskurusketus ei sisällä auringolta suojaavia ainesosia.

Kokovartalo 30 eur
Ylävartalo 25 eur
Jalat 20 eur
Lataa Ruiskurusketuksen ennen ja jälkeen -ohjeet pdf-muotoisena tästä linkistä.
Ruiskurusketus-1

SOKEROINTI

Meillä on käytössä Alexandria Body Sugaring -menetelmä. Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto; se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona; voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen ja asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen.

Sääret, kesto n. 45 min 35 eur
Koko jalat 60 eur
Bikini, kesto n. 45 min 32 eur
Kainalot, kesto n. 30 min  20 eur
Lataa Sokeroinnin ennen ja jälkeen -ohjeet pdf-muotoisena tästä linkistä.