Jumissa2

Ajanvaraus

Kehonhuoltopalveluitamme Hyvinkään toimipisteessä

HIERONNAT

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Hieronnassa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa hankaus, sively, taputus ja täristys. Hieronnalla on monia myönteisiä vaikutuksia kehoon, mm. vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa.
Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneiden lihasten jännitystilojen laukaisuun ja niistä seuranneiden lihaskipujen hoitoon. Suomessa hierojat suorittavat virallisen näyttötutkinnon. Koulutetut Hierojat ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja heitä suomessa valvoo Valvira ja aluehallintovirastot.

Hieronta

NISKA-HARTIA

Perinteinen niska-hartia -hieronta on ensiapu, joka vapauttaa jumissa olevaa niskaa ja kireitä hartialihaksia sekä lievittää päänsärkyä kuten pään jyskytystä.
Kesto: n. 25 - 35 min. 25 eur

SELKÄHIERONTA
Koko selän ja niska-hartia -hieronta rentouttaa ja vetreyttää selkää.
Kesto: n.40-50 min. 35 eur

ALARAAJAT
Jalkojen hieronta tehdään kipeille jalkalihaksille, jotka ovat usein seurausta seisomatyöstä tai kovasta urheilusuorituksesta.
Kesto: n. 40 - 50 min. 35 eur

PUOLIHIERONTA
Kehon yläosa: Selkä, niska, hartiat, kädet.
Kehon alaosa: alaselkä, jalat, pakarat.
Kesto: n. 60 min. 45 eur

75 min HIERONTA
Ylävartalon tai alavartalon käsittely, suosittelemme kun haluat erityishuomiota ongelma-alueisiin.
Kesto: n. 75 min. 50 eur

KOKOHIERONTA
Koko kehon vetreytys antaa hyvän olon päästä varpaisiin.
Kesto: n. 85 - 100 min. 60 eur

2h KOKOHIERONTA
Koko kehon kahden tunnin kunnollinen käsittely päästä varpaisiin.
Kesto: n. 120 min. 70 eur

HIERONTA VENYTTELYLLÄ
Tuntuuko siltä, ettei venyttely oikein ole se omin asia? Tiedät, että pitäisi venytellä, mutta milloin ja miten? Venyttelyhetki toteutetaan hierontahoidon yhteydessä varaamalla netistä palvelu Hieronta Venyttelyllä.
Kesto: n. 60 min. 45 eur

LÄMPÖHOITO hieronnan lisäksi
Lämpöpakkaus rentouttaa lihaksia ennen hierontaa. Suositellaan kylmille tai erittäin kireille lihaksille sekä alkurentoutukseen. Lisää varauksessa nimen perään sana LÄMPÖ niin osaamme laittaa kattilan päälle.
Kesto: n. 10 - 15 min. 5 eur

KUIVAKUPPAUS hieronnan lisäksi
Kuivakuppaus hieronnan lisänä sopii erityisen hyvin lihashuoltoon, kuona-aineiden poistoon lihaksista, turvotuksen sekä arpien hoitoon.
Tehostaa klassisen hieronnan vaikutuksia ja imukuppihierontaa voi käyttää samoihin vaivoihin kuin klassista hierontaakin.
Kuivakuppaus tehdään silikonisilla kupeilla, hoito on kivutonta ja eikä verta vuodateta. Hoito tuntuu mukavalta ja käy erittäin hyvin erittäin kiristyneelle niskalle.
Tehdään aina hierontahoidon yhteydessä, ei yksistään.
Ei suositella raskaana oleville.
Kesto: n. 15 min. 10 eur
Kuivakuppaus


"Kehonhuolto auttaa jumiutuneen lihaksiston parantamisessa. Hieronnan avulla saat lihasten kireydet pois, autamme vahvistamaan sekä ennaltaehkäisemään lihaksiston jumiutumista jatkossa ohjeistaen ja jatkosuunnitelman tehden.
Varaa aika tapaamiseen, niin hoidetaan lihaksesi kuntoon"

FYSIOTERAPIA

Työkykyä ylläpitävä fysioterapia. Työ tuo ihmisen elämään sisältöä ja merkitystä, sosiaalisia kontakteja sekä on tärkeässä asemassa elämänlaadun paranemisessa. Ammatillinen kuntoutus / työkykyä ylläpitävä fysioterapia tarjoaa mahdollisuuksia kehittää itseään sekä henkisesti että fyysisesti niin, että työ- ja toimintakyky paranee ja pysyminen työelämässä ennenaikaisen eläköitymisen sijaan mahdollistuu.
Fysioterapialla on merkittävä rooli tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Fysioterapialla saat lisää liikkuvuutta selkärankaan ja niveliin, sen avulla voit kehittää lihastasapainoa sekä asennon hallintaa.
Varaa aika fysioterapeutille, jos kärsit esimerkiksi:
  • niska- ja hartia seudun ongelmista (esimerkiksi päänsärky/migreeni)
  • nivelongelmista (esimerkiksi olkapäät, polvet)
  • tasapaino-ongelmista (esimerkiksi huimaus, kaatuilu)
  • liikkuvuusongelmista (esimerkiksi selkäranka, lonkat)
FYSIOTERAPIA ensimmäinen käynti
Kesto: 60 min. 70 eur

FYSIOTERAPIA käynti
Kesto: 45 min. 45 eur
Jumi92

MIELEN VALMENNUS / MIND COACHING

Mielen valmentaminen on ajattelutaidon harjoittelua ja jalostamista, sekä tunteiden säätelyä, ohjaamista ja tietoista hyödyntämistä. Valmennuksen ydin on itsetuntemuksen kehittymisessä ja oman persoonallisuuden hahmottamisessa.
Mielenvalmennuksesta hyötyvät niin ruuhkavuosien stressin kanssa kamppailevat, kuin urheilijat tai muut, jotka haluavat parantaa suorituskykyään.
Kesto: 90 min. 70 eur

KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, lisäämään nivelliikkuvuutta, ohjaamaan liikettä tai kehon käyttöä, kohentamaan asento- ja liiketuntemusta sekä optimoimaan lihastoimintaa. Se voi auttaa myös erilaisissa turvotustiloissa. Kinesioteippi kestää iholla noin kolmesta päivästä jopa kahteen viikkoon. Teippaus kestää hien, suihkun ja saunan.
Teippaustekniikoita on monia erilaisia ja ne valitaan halutun vaikutuksen mukaisesti.
Yhden ongelma-alueen teippaus 15 min. 15 eur
Hieronnan yhteydessä 10 eur

PASSIIVINEN VENYTTELY

Passiivinen venyttely on hoitajan tekemää venyttelyä asiakkaalle tämän ollessa hoitopöydällä passiivisena. Venyttelyä toteutetaan halutessasi hierontojen yhteydessä tai erikseen venyttelyyn varatulla ajalla. Tervetuloa venytettäväksi!

VENYTTELYTUNNIT

Venyttely ei oikein ole se omin asia? Tiedät, että pitäisi venytellä, mutta milloin ja miten? Omalla venyttelytunnilla saat henkilökohtaista opastusta hoitajan neuvomana ja yhdessä tehden. Saat ohjeet kotivenyttelyyn ja omat suositukset venyttelyiden tekoon. Venyttelyhetki voidaan toteuttaa hierontahoidon yhteydessä esim. varaamalla 60 min. aika, josta 30 min. hierontaa. Venyttelytunnin voi varata myös yhdessä ystävän kanssa!