Jumissa2

Ajanvaraus

Raskausajan hieronta ja vauvahieronta Hyvinkään toimipisteessä


"Kehonhuolto auttaa jumiutuneen lihaksiston parantamisessa. Hieronnan avulla saat lihasten kireydet pois, autamme vahvistamaan sekä ennaltaehkäisemään lihaksiston jumiutumista jatkossa ohjeistaen ja jatkosuunnitelman tehden.
Varaa aika tapaamiseen, niin hoidetaan lihaksesi kuntoon"

RASKAUSAJAN JA SYNNYTYKSEN JÄLKEINEN HIERONTA

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille! Raskaushieronta auttaa naista rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä.
Raskaushieronnan hyötyjä on monenlaisia:
  • se vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan tunneperäisten ja fyysisten muutosten edessä
  • lisää verenkiertoa, jolloin sekä äidin että vauvan hapettuminen ja kuona-aineiden poisto tehostuu
  • helpottaa hormonaalisten, hengityksen, ruuansulatuksen, virtsarakon ja muiden raskauden aikaisten fysiologisten muutosten tuomia ongelmia
  • lisää lymfa- eli imunestekiertoa ja vähentää turvotusta
  • helpottaa lihaskipuja ja lihaskramppeja
Raskaushieronta
Hieronnalla ei voi aikaansaada keskenmenoa, joten on täysin turvallista hieroa jo raskauden alkuvaiheesta alkaen. Raskaushieronnassa on kaikki samat esteet hieronnalle kuin normaalissa hieronnassakin. Muita esteitä hieronnalle ovat verenvuoto vaginasta, lantion tai vatsan alueen kipu tai krampit, säännölliset supistukset ennen 37 raskausviikkoa sekä raskausmyrkytys. Synnytyksen jälkeen voi hieronnan aloittaa heti kun äiti haluaa.

90 minuutin raskaushieronta pitää sisällään äidin rentouttavan kokovartalohieronnan päästä varpaisiin. 65 eur

60 minuutin raskaushieronnassa keskitytään äidin haluamiin kehon osiin. Yleisimpiä ongelma-alueita ovat alaselkä, pakarat ja lantion alue. 50 eurVAUVAHIERONTA

Hieronnan vaikutuksia vauvaan on mm. verenkierron vilkastuminen, hengityksen syveneminen, ruuansulatuksen vauhdittuminen, hermoston tasapainottuminen ihon reseptoreiden kautta, lihasjännitysten laukeaminen, unen laadun parantuminen ja syveneminen, motorisen kehityksen edesauttaminen, jne. Äidin hieroessa vauvaa lisääntyy äidillä samojen hyvän olon hormonien erittyminen kuin vauvallakin. Tämä vaikuttaa äidinmaidon eritystä lisäävästi. Babymassage
Vauvahieronta on tarkoitettu 1-6 kk ikäisille vauvoille. Se sisältää 45 min. hierojan hoivaavaa kosketusta. Hinta 40 eur.

KOLIIKKIHIERONTA

Koliikkihieronta 1-3 kk ikäisille sisältää kirjalliset vauvanhierontaohjeet ja hieronnan kädestä pitäen sekä äidin ruokavalion ohjauksen ja kantoliinan käytön. Koliikkivauvojen kipuilu saadaan ohjelman avulla vähenemään yleensä kahden vuorokauden aikana.
Ensimmäinen käynti n. 75 min. 65eur
Koliikkihoidon seuraavat käynnit 45 min. 40 eur

VAUVAHIERONNAN RYHMÄHOITO

Meillä tehdään myös ryhmä- ja yksilöohjauksia, joissa ryhmän koko voi olla max. 10 äitiä vauvoineen.
Ryhmähoito n. 75 min.-90 min. hinta 55 eur. Sisältää kaksi kokoontumiskertaa.