Jumissa2
Ajanvaraus

Hyvinkään toimipisteeltä löydät meidät

Liisa Kekarainen

Kollegat kuvailevat Liisaa määrätietoiseksi johtohahmoksi, joka puhuu paljon, tekee työtään innolla ja suurella sydämellä. Liisa ohjailee firmaa kaukaa viisaasti ja ammattitaitoisesti.

"Oman toimistotakapuoleni ja kehon eri ongelmien kautta olen saanut hyvän pohjan työlleni ja yritykselleni. Yritykseni Kehonhuolto Jumissa on hoitajien yhteinen oma paikka, jossa ihminen tulee meille kuin kotiinsa hoitamaan kehoaan ojennukseen saaden samalla rennon, iloisen mielen.
En tee hoitoa tieteellisten tutkimusten perusteella, vaan sinun ongelmistasi lähdetään yhdessä miettimään ratkaisua." -Liisa

Liisa Kekarainen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, kinesioteippaus, Äiti -hoidot, vauvahieronta

Palvelukielet:
suomi, englantiJanne Taupila

Jannea kuvaillaan leppoisaksi huumorimieheksi, joka taitaa urheiluvalmennuksen ja hyvät vinkit. Janne omistautuu asiakkailleen ja ratkoo ongelmia taidokkaasti.

Jos kaipaat tarkkaa hoitoa, jossa käytetään eri tekniikoita ja alan uutta tietoa, käänny Jannen puoleen. Varmaotteinen valmentaja-taustainen urheiluhieroja, myös erikoishieronnat, triggerhoidot sekä passiiviset venyttelyt onnistuvat. Iloinen Janne on jalkapallomiehiä, joka on kiinnostunut myös monista muistakin lajeista ja kokemusta urheilusta löytyy laaja-alaisesti.

Janne Taupila

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, osteopatian opiskelija, kinesioteippaus, venyttelyt

Palvelukielet:
suomi

Noora Tienhaara (os. Lankinen)

Noora on sähäkkä nuori ja energinen ilopilleri, joka tarvittaessa tiukkaotteisesti, mutta lempeästi rentouttaa sinut täydellisesti.

"Olen ensimmäiseltä koulutukseltani lähihoitaja ja toukokuussa 2017 valmistuin koulutetuksi hierojaksi. Hierojan opinnot suoritin Espoon hierojakoulussa. Iloisin mielin lähdetään etsimään sinulle sopivinta hoitomuotoa, oli se sitten rentouttavaa kuumakivihierontaa tai napakalla otteella olevaa hierontaa! :)" -Noora

Noora Lankinen

Koulutettu hieroja, raskausajan hieronnat, kuumakivihieronnat

Palvelukielet:
suomi, englanti

 

Sari Lönnqvist

Sarilla on rennon rempseä, perimäopeilla ja huumorilla höystetty työtapa. Tarvittaessa topakka ja jämpti, mutta pehmeäkätinen hieroja, joka hoitaa asiakkaansa lämmöllä hoivaten.

Mummolta lapsena saadut perimäopit ja tietotaidot veivät aikuisena hierojakoulun penkille. Jos sinulla on tarvetta saada alaselkä liikkumaan tai olkapää ojennukseen ja haluat maanläheisen lähestymistavan hoitoosi niin varaa aika Sarille.

Sari Lönnqvist

Koulutettu hieroja, kuivakuppaus

Palvelukielet:
suomi


Jouni Puhakka

Jouni on aina iloinen, rauhallinen ja lempeä monitaituri, joka hoitaa asiakkaansa kokonaisvaltaisesti. Mietteliäs Jouni työskentelee tarkasti varmalla otteella, osaa kuntoilijat, urheilijat, neuvonnan ja loistaa mielenvalmentajana.

"Olipa kyse fysioterapiasta, mielen valmentamisesta tai fysiikkavalmennuksesta, on kaiken keskiössä ihminen sekä hänen ongelmansa ja haasteensa. Koska ihminen on kokonaisuus, pitää häntä auttaessa ottaa huomioon muutkin seikat kuin vain yksittäiset tekijät, joiden takia hän on luokseni tullut. Pyrin aina ymmärtämään ihmistä ja sitä, miten hänen ongelmansa ja haasteensa vaikuttavat jokapäiväiseen elämään sen eri osa-alueilla, enkä pelkästään eristä yhtä (henkistä tai fyysistä) kiputilaa suurennuslasin alle." -Jouni

Jouni Puhakka

Fysioterapeutti, valmentaja, mind coach, personal trainer

Palvelukielet:
suomi, englanti


Wille Höök

Wille on jämäkkä rumpali, joka omaa tuoreen tietotaidon ja hieroo rennon rauhallisesti napakalla osaavalla otteella.

"Opiskelen tällä hetkellä Lahden Hierojajoulu Relaxilla ja valmistun urheiluhierojaksi marraskuussa 2017. Harrastukseni ovat tällä hetkellä määrätietoinen kuntosaliharjoittelu, urheilutaustaa löytyy pääosin kamppailulajien osalta. Olen pitkän linjan rumpali, jonka takia rasitusvammat myös muusikkopuolelta ovat tulleet tutuksi.
Tavoitteeni on selvittää syyt kiputiloihin eikä pelkästään hoitaa oireita. Tarjoan laadukasta ja luotettavaa urheiluhierontaa rennolla, mutta tarvittavan napakalla otteella. Tervetuloa!" -Wille

Wille Höök

Urheiluhierojaopiskelija, kinesioteippaus, passiiviset venyttelyt

Palvelukielet:
suomi, englanti

Heli Paarijoki

Heli on rennon iloinen, energinen ja napakka otteinen helisevän naurun omaava nainen.

"Olen vastavalmistunut iloinen ja motivoitunut urheiluhieroja. Valmistun elokuussa Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta ja aiemmin olen toiminut kaupan alalla 10 vuotta. Asiakaspalvelu ja uusien ihmisten kohtaaminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Työ ja arki on tänä päivänä hektistä ja kuormittavaa. Haluan auttaa asiakkaitani voimaan paremmin kiireen keskellä. Olivatpa ongelmasi työ- tai harrastusperäisiä, pyrin ratkomaan ongelmat ja hoitamaan ne kuntoon. Tervetuloa hoitoon!" - Heli

Heli Paarijoki

Urheiluhieroja, kinesioteippaus

Palvelukielet:
suomi, englanti


Satu Pietarinen

Satu hoitaa iloisen rauhallisesti asiakkaiden jalkoja ja laittaa karvat kuntoon. Oli sitten kyse ripsien laitosta tai hemmotteluhoidosta, Satun käsittelyn jälkeen olo on aina rentoutunut!

"On ongelmana stressi tai kuivat kantapäät, molemmissa autan sinua mielelläni." -Satu

Satu Pietarinen

Kosmetologi, kauneushoidot, hemmotteluhoidot, ripset

Palvelukielet:
suomi