Jumissa2

Ajanvaraus

Hemmottelupalveluitamme Riihimäen toimipisteessä


"Hemmottele itsesi irti arjesta.
Hemmottelupalvelumme ovat tarkoitettu sinulle, ihanaksi lahjaksi, omalle pienelle ryhmällenne. Hemmotteluhetkessä otetaan ajatukset pois murheista ja tekemättömistä töistä. Huolla itseäsi kokonaisvaltaisesti"

RENTOUTUSHIERONTA

Klassinen kokovartalohieronta, vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua.
Hoito sopii kaikille rentoutusta kaipaaville.
Hieronnan jälkeen on tärkeää juoda paljon nestettä, jotta kuona-aineet pääsevät ulos kehosta eivätkä aiheuta päänsärkyä. Myös lihakset olisi hyvä pitää lämpimänä ja välttää rasittavaa liikuntaa päivän ajan.
Kesto n. 60 min. 40 eur
Kuorinnalla ja kuivaharjauksella 55 eur

Selkä

NUPPI KUNTOON

Sisältää niskan, pään, kaulan ja dekolteen hieronnan. Hieronta tehdään istualtaan samalla, kun jalat ovat rentouttavassa jalkakylvyssä, lopuksi jalkojen rasvaus.
Hemmotteluhoito, ei kovaa painallusta.
Erittäin rentouttava hoito, joka sopii kaikille ja kaikenikäisille (myös raskaana oleville). Rentouttaa niskan, pään ja kaulan lihaksia sekä helpottaa stressiä. Saattaa vähentää myös päänsäryn ja migreenin oireita.
Kesto n. 60 min 45 eur

LÖYSÄT LIIKKEELLE -SELLULIITTIHIERONTA

Selluliitti on sekä kosmeettista että terveyteen vaikuttavaa. Täyttyneet rasvasolut painavat veri- ja lymfaratojen suonijärjestelmiä. Selluliittihieronta poistaa selluliitin kosmeettista haittaa ja parantaa pinnallisen kudoksen aineenvaihduntaa.
Hieronta virkistää väsyneitä jäseniä ja aktivoi kehoa. Hierontaa voidaan tehdä kaikille kehon ongelma-alueille.
Selluliittihieronnan yhteydessä on mahdollista osaa CC-Cel Plus -voide kotiin 32 eur hintaan.
Kesto n. 60 min. 50 eur

Cc cell baner
SUPERHEMMOTTELU

Sisältää hemmotteluhieronnan Hot Stone - kivillä, jalkakylvyn ja pään rentoutushoidon. Kaipaatko superhemmottelua?
Kesto n. 120 min 80 eur

KUUMAKIVIHIERONTA

Rentouttava ja lämmittävä hieronta, jossa käytetään lämpimiä Hot Stone -kiviä. Kiviterapia rentouttaa lihaksia, elvyttää verenkiertoa, virkistää mieltä ja ennen kaikkea hemmottelee. Hierontakivet sopivat sileytensä ja muotonsa puolesta täydellisesti kehon käsittelyyn. Suuren mineraalipitoisuuden vuoksi ne hoitavat ja ravitsevat ihoa. Miellyttävä lämpö tehostaa kehon rentoutta sekä saa aikaan raukean ja rauhallisen olon. Lämpimillä kivillä ja luonnonöljyllä toteutettava hoito tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.
Ylelliseltä tuntuva, kiireetön hieronta auttaa myös unettomuuteen ja eriasteisiin kipu- ja stressitiloihin. Etsitkö täyttä arjesta irtautumista? Haluatko hemmotella itseäsi kaikkien kiireiden jälkeen? Valitse kuumakivihieronta.
Kesto n. 50-60 min 60 eur

Hotstone2

AROMATERAPIA

Aromaterapia on yksi suosituimmista täydentävistä hoitomuodoista Euroopassa. Se on lempeä ja luonnollinen tapa terveyden tukemiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Aromaterapiassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia sekä kosketukseen perustuvien hoitomuotojen käyttöä asiakkaan hyvinvoinnin lisäämiseen.
Aromaterapialla mm. poistetaan turvotusta ja lihasjännitystä, lievennetään kipuja, uudistetaan ihon solukkoa, hoidetaan unettomuutta ja stressiä. Yhä useammat hakeutuvat hemmotteluhoitoon vain rentoutuakseen työelämän kiireeltä.
Eteerisillä öljyillä on useita fyysisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia.
Öljyillä voidaan mm. vahvistaa immuniteettiä, vilkastuttaa imuneste- ja verenkiertoa sekä lievittää kipuja. Eteeriset öljyt laimennetaan määrättyinä pitoisuuksina kylmäpuristettuun kasviöljyyn iholle käytettäessä.
Aromaterapiassa keho käsitellään päästä varpaisiin. Hoidossa käytetään kevyitä hieronta- ja sivelyliikkeitä, paineluja ja taputteluja. Jalkapohjiin tehdään pienimuotoinen vyöhyketerapia.

Kesto n. 75 min 50 eur

Aromaterapia