Jumissa2

Ajanvaraus

Riihimäen toimipisteeltä löydät meidät


Noora Tienhaara (os. Lankinen)

Noora on sähäkkä nuori ja energinen ilopilleri, joka tarvittaessa tiukkaotteisesti, mutta lempeästi rentouttaa sinut täydellisesti.

"Olen ensimmäiseltä koulutukseltani lähihoitaja ja toukokuussa 2017 valmistuin koulutetuksi hierojaksi. Hierojan opinnot suoritin Espoon hierojakoulussa. Iloisin mielin lähdetään etsimään sinulle sopivinta hoitomuotoa, oli se sitten rentouttavaa kuumakivihierontaa tai napakalla otteella olevaa hierontaa! :)" -Noora

Noora Lankinen

Koulutettu hieroja, raskausajan hieronnat, kuumakivihieronnat

Palvelukielet:
suomi, englanti


Sari Lönnqvist

Sarilla on rennon rempseä, perimäopeilla ja huumorilla höystetty työtapa. Tarvittaessa topakka ja jämpti, mutta pehmeäkätinen hieroja, joka hoitaa asiakkaansa lämmöllä hoivaten.

Mummolta lapsena saadut perimäopit ja tietotaidot veivät aikuisena hierojakoulun penkille. Jos sinulla on tarvetta saada alaselkä liikkumaan tai olkapää ojennukseen ja haluat maanläheisen lähestymistavan hoitoosi niin varaa aika Sarille.

Sari Lönnqvist

Koulutettu hieroja, kuivakuppaus

Palvelukielet:
suomi


Jouni Puhakka

Jouni on aina iloinen, rauhallinen ja lempeä monitaituri, joka hoitaa asiakkaansa kokonaisvaltaisesti. Mietteliäs Jouni työskentelee tarkasti varmalla otteella, osaa kuntoilijat, urheilijat, neuvonnan ja loistaa mielenvalmentajana.

"Olipa kyse fysioterapiasta, mielen valmentamisesta tai fysiikkavalmennuksesta, on kaiken keskiössä ihminen sekä hänen ongelmansa ja haasteensa. Koska ihminen on kokonaisuus, pitää häntä auttaessa ottaa huomioon muutkin seikat kuin vain yksittäiset tekijät, joiden takia hän on luokseni tullut. Pyrin aina ymmärtämään ihmistä ja sitä, miten hänen ongelmansa ja haasteensa vaikuttavat jokapäiväiseen elämään sen eri osa-alueilla, enkä pelkästään eristä yhtä (henkistä tai fyysistä) kiputilaa suurennuslasin alle." -Jouni

Jouni Puhakka

Fysioterapeutti, valmentaja, mind coach, personal trainer

Palvelukielet:
suomi, englanti

 

Heli Paarijoki

Heli on rennon iloinen, energinen ja napakka otteinen helisevän naurun omaava nainen.

"Olen vastavalmistunut iloinen ja motivoitunut urheiluhieroja. Valmistun elokuussa Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta ja aiemmin olen toiminut kaupan alalla 10 vuotta. Asiakaspalvelu ja uusien ihmisten kohtaaminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Työ ja arki on tänä päivänä hektistä ja kuormittavaa. Haluan auttaa asiakkaitani voimaan paremmin kiireen keskellä. Olivatpa ongelmasi työ- tai harrastusperäisiä, pyrin ratkomaan ongelmat ja hoitamaan ne kuntoon. Tervetuloa hoitoon!" - Heli

Heli Paarijoki

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, kinesioteippaus, aktiiviset ja passiiviset venyttelyt

Palvelukielet:
suomi, englanti

Satu Pietarinen

Satu hoitaa iloisen rauhallisesti asiakkaiden jalkoja ja laittaa karvat kuntoon. Oli sitten kyse ripsien laitosta tai hemmotteluhoidosta, Satun käsittelyn jälkeen olo on aina rentoutunut!

"On ongelmana stressi tai kuivat kantapäät, molemmissa autan sinua mielelläni." -Satu

Satu Pietarinen

Kosmetologi, kauneushoidot, hemmotteluhoidot, ripset

Palvelukielet:
suomi

 

Andres Österdahl

Andres on päättäväinen, helposti lähestyttävä, rauhallinen ja rento persoona. Sosiaalinen Andres on myös mukavaa juttuseuraa.

"Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Stadin Aikuisopistosta marraskuussa 2017. Harrastuksiini kuuluu fudis ja kuntosali
Kuuntelen ja huomioin asiakkaan toiveet hoidossani. Työssäni haluan auttaa asiakkaitani huolehtimaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistaan. Tervetuloa!" - Andres

Andres Österdahl

Koulutettu hieroja, kinesioteippaus, aktiiviset ja passiiviset venyttelyt

Palvelukielet:
suomi, englanti